Welkom

Soms worden we geconfronteerd met een ongedierte probleem. Muizen of ratten die ons het leven zuur maken, kakkerlakken die onze keuken als woonplaats verkiezen, mieren die onze tuin overspoelen, een wespennest onder de dakpannen, vlooien die we maar niet kwijt raken, houtworm in de houten vloer....

Soms bevuilen duiven met hun uitwerpselen onze gevels en paden. Soms zijn het schimmels of de huiszwam die ons het leven zuur maken...

Wij kunnen u helpen bij uw probleem.

Eerst bekijken we alles grondig en daarna  stellen we een remedie voor, waarbij we zo gericht mogelijk werken, met aandacht voor het milieu. Gaat het om een beschermde diersoort die overlast bezorgt, dan gaan we niet over tot verdelging, doch gaan we bijvoorbeeld de dieren afvangen en elders in een voor hun natuurlijke biotoop weer vrij laten.

Wij verdelgen of weren alle dier- en insectensoorten.

Daarenboven hebben we als aparte expertise ook het ruimen en zonodig ontsmetten van woningen. Zit je met de handen in het haar hoe een woning geruimd te krijgen, aarzel niet, we helpen je uit nood.

Voor meer informatie kan je een keuze maken uit het menu aan de bovenzijde van deze pagina, of contacteer ons. 
Soms worden we geconfronteerd met een ongedierte probleem. Muizen of ratten die ons het leven zuur maken, kakkerlakken die onze keuken als woonplaats verkiezen, mieren die onze tuin overspoelen, een wespennest onder de dakpannen, vlooien die we maar niet kwijt raken, houtworm in de houten vloer.... Soms bevuilen duiven met hun uitwerpselen onze gevels en paden. Soms zijn het schimmels of de huiszwam die ons het leven zuur maken... Wij kunnen u helpen bij uw probleem.Eerst bekijken we alles grondig en daarna  stellen we een remedie voor, waarbij we zo gericht mogelijk werken, met aandacht voor het milieu. Gaat het om een beschermde diersoort die overlast bezorgt, dan gaan we niet over tot verdelging, doch gaan we bijvoorbeeld de dieren afvangen en elders in een voor hun natuurlijke biotoop weer vrij laten.Wij verdelgen of weren alle dier- en insectensoorten. Daarenboven hebben we als aparte expertise ook het ruimen en zonodig ontsmetten van woningen. Zit je met de handen in het haar hoe een woning geruimd te krijgen, aarzel niet, we helpen je uit nood.

 

Voor meer informatie over onze diensten kan je een keuze maken uit het menu. Of contacteer ons en we helpen je graag verder.